0

Jennie Johansson – Stockholms främste

Stockholmsidrotten och Sportjournalisternas klubb i Stockholm har utsett Jennie Johansson, SK Neptun, till Stockholmsdistriktets främste idrottare 2015.

Juryns motivering:
Det är aldrig för sent att slå igenom och ta ett VM-guld. Det bevisade bröstsimmaren Jennie Johansson när hon vann 50 meter i Kazan. 27-åringen från SK Neptun forsade genom fältet och satte fingrarna i kaklet före idel världsstjärnor. Bara timmen senare lade hon till ett VM-silver i medleylagkappen. Hon började elitsatsa först som 18-åring. Nu är hon 2015 års främsta idrottare i Stockholmsdistriktet, utsedd av Stockholmsidrotten och Sportjournalisternas klubb i Stockholm. Priset på 10 000 kronor går till barn- och ungdomsverksamheten i Jennie Johanssons förening SK Neptun.

Andreas Lundin

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/b/d/sportjournalisterna.se/httpd.www/sks/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *