1

Missa inte årets julfest

Foto: Blekholmen.se

Foto: Blekholmen.se


Nu är det mindre än en vecka kvar till SKS årliga Julfest. Så se till att anmäla dig nu. Festen äger rum måndagen den 5 december, kl 19.

Före julfesten är det dags för SKS årsmöte, kl 18. Då avgörs både SKS och SSF:s framtid, när ett förslag om en sammanslagning av organisationerna ska upp till omröstning.

Motionen i sin helhet här:
Motion till SKS årsmöte 5/12 2016: Slå samman SKS och SSF

”För att överleva bör vår rörelse i framtiden i första hand rikta sig till dagens aktiva journalister. En samlad organisation är en starkare organisation. I en tid där branschen ständigt förändras krävs förändringar även hos oss. Vi behöver bli en organisation i tiden och vi behöver hitta nya sätt att engagera.”

skriver SKS:s ordförande Jenny Modin och SSF:s ordförande Lisa Edwinsson i förslaget.

Vi återvänder denna vinter till Restaurang Blekholmen på Kungsholmen.

Vi återvänder denna vinter till Restaurang Blekholmen på Kungsholmen. Klicka på inbjudan nedan för att få mer information om eventet.

Kostnad för julbordet: 300 kronor inklusive öl/vin/alkoholfritt vid bordet, kaffe, glögg och garderob.

Det går fortfarande att anmäla sig till julfesten, så bortse från tidigare deadline 28 nov. Anmäl dig till patrik.larson@sr.se eller 070-6025470

Eller så kan du anmäla dig enkelt via denna länk.

julfest

Andreas Lundin

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/b/d/sportjournalisterna.se/httpd.www/sks/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *